| kiryalycko | Дата: Среда, 30.09.2026, 13:04 | Сообщение # 1 |
 Рабочий
Награды: 0
Статус: Отсутствует
| До Fossibot я раніше особливо не придивлявся, тому що в основному на слуху були EcoFlow та Bluetti. Але коли почав вибирати станцію для квартири, побачив, що Зарядні станції Fossibot https://game-shop.com.ua/ua/category/portativnyie-zaryadnyie-stantsii/1/f_brend-fossibot теж мають цікаві характеристики, а ціна деяких моделей виходить адекватнішою. На GameShop якраз знайшов кілька варіантів і вирішив не замовляти одразу, а спочатку проконсультуватися. Мене цікавила станція приблизно на кіловат-годину, щоб можна було підтримувати роутер, ноутбук, освітлення і періодично підключати ще якусь техніку. У результаті зупинився на Fossibot F1200. Сподобалося, що не довелося брати величезну станцію на кілька кіловат лише заради базових потреб. Після покупки найбільше оцінив швидкість заряджання від мережі. Коли електроенергія з'являється ненадовго, хочеться використати цей час максимально ефективно. Станція нормально справляється з моїм набором техніки, а дисплей дозволяє бачити приблизне споживання і залишок заряду. Замовлення через GameShop пройшло без проблем. Для мене основним плюсом стала саме можливість перед покупкою порівняти кілька моделей і отримати консультацію, а не просто натиснути «купити» на першому-ліпшому сайті.
|
| |
| |