"Війна і мир дитячими очима"

28.11.2016
1173
0

За спільної ініціативи управління цивільно-військового співробітництва Збройних сил України та редакції газети "Факти" 11 листопада 2016 року розпочато спільний проект, направлений на дитячу аудиторію, який має назву "Війна і мир дитячими очима". Його метою є привернення уваги до проблем дітей, які мешкають у районі проведення АТО, та вимушених переселенців. Запрошуємо дітей та підлітків, які мешкають на сході України, маленьких членів сімей вимушених переселенців та інших маленьких українців взяти участь в конкурсі.

Пишіть, про що ви думаєте, про що мрієте, як вам живеться та яких чудес чекаєте від Різдва. Пишіть ручкою, олівцем, на комп'ютерах, диктуйте дорослим - як завгодно. Надсилайте ваші листи або звичайною поштою, або через знайомих, або в Інтернеті. Головне, щоб була змога отримати ваші розповіді і прочитати те, про що ви хочете розповісти світу. Якщо ви не можете відправити ваш лист жодним з перерахованих засобів, передайте його будь-кому з офіцерів цивільно-військового співробітництва, які бувають у вашому населеному пункті.

Обов'язково вказуйте, як вас звуть і зворотну адресу. Термін дії першого етапу конкурсу - до 25 грудня. До Різдва, 7 січня, ми підведемо підсумки і 10 авторів-переможців отримають призи від "ФАКТІВ" у вигляді планшетів, а ще 10 - цифрові фотоапарати від благодійного фонду "МИР І Ко".

Адреса для надсилання матеріалів: 04116 м. Київ, вулиця Ванди Василевської, 27/29, редакція газети "ФАКТИ". Електронна адреса: contest@fakty.ua, телефони: 044 (486-54-30) та        044 (482-32-01).

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: Война и мир, конкурс, война на Донбассе
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама